fredag 27 augusti 2010

Kort körning

Idag på morgonen igen. Klockan ringde sju. Jag var halvdöd. Typ. Med pipande valpar i köket, blir det inte riiiiiktigt normalsömn nattetid just nu ;) Men. Är man Motiverad kliver man upp. Dock efter ett beställt väckningssamtal, som dessutom gjorde att dagen kändes som en bra dag, så kom ja upp. Inväntade Monica som hjälpte till att köra bilen idag. STORT TACK för det! Så mycket roligare hundkörningen blir när man är två!

Luna var inte halt som jag trodde, utan hon har fått skavsår under tassen. Satte på tossor och hon kunde gå med en bra bit, så länge dom höll. Sen fick hon springa lös bredvid i stället, så hon skulle få motionen i alla fall och kunde välja lite mjukare underlag. Titta på filmen - hon springer och ler tycker jag det ser ut som..

Måste bara tillägga: vilken underbar start på dagen med att stå på trehjulingen o blicka ut över vilda myrar, fina bäcköringsvatten och se bland annat en tjäder lyfta framför oss (rycket i trehjulingen och farten när fågeln flyger är lite extra skoj hihi). Har kollat väderprognosen för Evertsberg nästa vecka - ser lovande ut!! Bara några plusgrader och sol på morgonen - håller tummarna för att dom får rätt i det! Nu kommer en underbart härlig tid!! :) Passa på å njuuut! Det tänker jag göra! ;)

Film från i morse: http://www.youtube.com/watch?v=r3bJVXyxp-A

En liten valpfilm kan man väl bjuda på oxo kanske...? ;)

2 kommentarer:

  1. Uj, där va det trångt vid matbordet =)
    Men så fina och mörka de är i färgen !
    Lycka till med de små !!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter, med körning och valpar :-). Du har det bra du! Skönt att höra att du trivs. Kram!

    SvaraRadera