söndag 9 maj 2010

Parningsplaner klara eller - Vart tar alla dagar vägen?

... ja det kan man undra.. Här går det i raketfart och nu är vi snart redan i mitten på maj! Ni som inte är registrerade på nyhetsbrevet eller har kontakt med mig på facebook har missat den senaste nyheten: Famous tilltänkta kavaljer är nu bestämd. Famous kommer att paras med Nordic Sleddogs AK Black Harley. Titta in på http://www.nordicsleddogs.se/ för att se Harleys stamtavla och profil. Mer info kommer på min hemsida närmaste tiden. Så här ser han ut i arbete i alla fall:

Harley till vänster.

Harley närmast kameran.

För dig som är intresserad av valp börjar det bli dags att höra av sig med ett litet intressemail, kontakta mig på info@malamute.nu , eller så är du välkommen att ringa om du hellre vill det - jag finns hemma kvällstid, säkrast efter nio.  

Famous har börjat visa att det är ett löp i antågande, dock har det inte satt igång ännu, men så fort parning är genomförd så kommer det självklart att uppdateras både här och på hemsidan.

För övrigt så var jag, Famous och Cd på äventyr i Mora i fredags. Vi knatade runt närmare två timmar i ytterkant av Mora med en vän och vi fick en finfin promenad i solsken o lätt vind. Vi stannade till vid hamnen så hundarna fick svalka sig i vattnet på vägen tillbaka, se bilder nedan. Kvällen avslutades med grillfest som hundarna var med på, så det blev en heldag med socialisering/umgänge. Att få vara i centrum hos alla trevliga människor tar på krafterna, så båda sov gott hela lördagen när vi kom hem sen. :)


Cd mera gråhund än samojed för tillfället i allt damm som är överallt. :) Fällningen har börjat så smått så han väntar på en tid hos frisör-matte ;) Famous nästan helt urfälld och "färdig" för sommardräkt.

Försök till myskort.. ;) En hund bakom, en konstig hundmin o en sliten matte! ;)

Mattes älskade vovve!

Änderna var vana hundbesök - dom simmade fram o tillbaka precis utom räckhåll ;)

5 kommentarer:

  1. Ni är så söta allihop!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder och spännande med valp-planer!

    SvaraRadera
  3. Hihi och jag förstår inte varför inte alla polarhundsmänniskor inte har huskies. Så lättsamma och underbara!

    SvaraRadera
  4. Hehe blev ett "inte" för mycket där! *solsting* =)) Men du fattar nog! =))

    SvaraRadera
  5. Tyckte blivande pappan va lite "Z-lik" :-)
    //Malamutemamma

    SvaraRadera