lördag 17 juli 2010

Famoustid


Famous är inne med mig o främmande o myser o tigger ostkrokar:) mysmajan!:) men lite egentid när man snart ska ha valpar är viktigt!:) om du är intresserad av valp så börjar det bli dags att höra av dig!beräknat datum är 15e augusti för valpning. :) jag längtar!!:)

5 kommentarer:

  1. Klart man måste pysslas om lite extra när man snart har en massa små terrorister att ta hand om. :-)

    SvaraRadera
  2. Va roligt med valpar!
    Om de ändå kunde tillhöra ovanligheterna att min malamute Qilaq är inne så vore de helt otroligt skönt hahaha, han vill inte vara ute när vi inte är det! ;)

    SvaraRadera
  3. :) det är inte till "ovanligheterna" att någon av hundarna är inne, men däremot är det ovanligt att jag enbart har EN ENDA inne samtidigt - dom får ju en helt annan uppmärksamhet då ;) blir ju mera kel o gos o mer i centrum för den som är inne själv. :) Normalt är alltid 2-3 eller ibland 4 st inne i taget. :)

    SvaraRadera
  4. Haha okej, ja Qilaq är också inne heela tiden, speciellt nu när balkongerna är låsta då föreningen håller på att göra nya!
    Kikade in på din hemsida och tror att det var dig jag och min mamma kontaktade som första person ang Malamuten, om du bor i Älvdalen? :)
    Det var väl ett år sen nu eller så! :)

    SvaraRadera
  5. Mysigt med hundar inne, jag är en fjant som har alla 6 inne jämt. *S* Trivs bäst då med alla nära. =) Shit redan dags för valpning? Tyckte nyss det var parning, tiden går fort. Skönt det för det betyder: snart vinter!!!! =)))

    SvaraRadera